У Вас отключён javascript.
В данном режиме, отображение ресурса
браузером не поддерживается

Форум Августа

Объявление

Привет, уважаемый гость. Спасибо, что посетили. Учтите, это элитный клуб, Прежде чем регистрироваться, перечитайте, пожалуйста, Правила Форума. Гости видят только лишь фасад Форума. Форум есть сообщество людей, объединенныx cоглаcием отноcительно вещей, котоpые они любят.(St. Augustinus. De civitate Dei, XIX, 24)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Августа » физ-Культура. И спорт. » Испания - Украина, отборочный матч УЕФА

Испания - Украина, отборочный матч УЕФА

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

В пятницу/субботу/воскресенье куча отборочных матчей...Может, некоторые удасться посмореть...

0

2

Завтра Испания-Украина и Черногория-Россия. Посмотреть не смогу, т.к. буду на работе. Может, удасться посмотреть несколько матчей на выходных( показывают Грузия-Германия и Израиль-Уэльс, как и некоторые другие).

0

3

AlteredApproach написал(а):

Завтра Испания-Украина и Черногория-Россия. Посмотреть не смогу, т.к. буду на работе. Может, удасться посмотреть несколько матчей на выходных( показывают Грузия-Германия и Израиль-Уэльс, как и некоторые другие).

Думаю, что Украина сольёт испанцам. :(

0

4

Август написал(а):

Думаю, что Украина сольёт испанцам.  :(

2-0, 3-0 почти гарантировано...У них в группе из серьезных ещё Словакия...Из каждой группы в финал попадают по две команды плюс дополнительные 5 мест разыгываются между 10 третьими местами...Есть шанс попасть в финал. У Израиля тоже, кстати. Они лидируют в своей группе. Россия последнюю игру проиграла Австрии, но из группы, я думаю, они выйдут, хоть у них и гавно команда сейчас...Равно, как и Украины, кстати...

0

5

2-0, 3-0 почти гарантировано...У них в группе из серьезных ещё Словакия...Из каждой группы в финал попадают по две команды плюс дополнительные 5 мест разыгываются между 10 третьими местами...Есть шанс попасть в финал. У Израиля тоже, кстати. Они лидируют в своей группе. Россия последнюю игру проиграла Австрии, но из группы, я думаю, они выйдут, хоть у них и гавно команда сейчас...Равно, как и Украины, кстати...

мда..шансов мало у Украины.

Черногория, страна с 620 тысяч населения..будет смешно, если они обыграют Россию..

0

6

Август написал(а):

мда..шансов мало у Украины.

Черногория, страна с 620 тысяч населения..будет смешно, если они обыграют Россию..

А Босния попала на Чемпионат Мира в прошлом году...Всякое бывает.

0

7

Матч начнётся в 12:45, Pacific Time.

---------------------

Передматчева прес-конференція Михайла Фоменка
26/03/2015 21:31 Переглядів: 2685

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко поспілкувався із пресою на передматчевій прес-конференції напередодні матчу відбіркового циклу чемпіонату Європи 2016 року зі збірною Іспанії.

- Михайле Івановичу, враховуючи важкий графік матчів, що залишилися у збірної у кваліфікації Євро-2016, чи можна сказати, що двері до Франції відчиняються у Севільї?

- Не думаю, що вони завтра можуть зачинитися для нас. Це лише одна з ігор першого кола відбору, є ще друге коло, де на нас чекають багато матчів. Група у нас серйозна. Тому я не думаю, що завтра все вирішиться.

- Як вважаєте, у якій формі знаходиться нинішня збірна Іспанії? Чи сильніша або слабша команда за ту, що виступала на Мундіалі-2014 у Бразилії?

- Це зовсім інша команда у порівнянні з тою, що грала на полях Бразилії. Тоді у іспанських гравців був спад. У них накопичилася психологічна втома через те, що багато гравців команди представляють «Реал» і «Барселону», які ставлять перед собою завдання все вигравати. Зараз це інша команда. Вона схожа на ту, яка вигравала чемпіонат Європи.

- Якщо не враховувати факт, що Іспанія стала чемпіоном Європи у 2012 році, яка трійка кращих збірних у Старому Світі на даний момент?

- Вважаю, що першою командою є діючий чемпіон світу - Німеччина. Збірна Іспанії знаходиться на другому місці. І збірна України - на третьому.

- Якби Ви могли вибрати гравця збірної Іспанії до складу української команди, кого б Ви обрали і чому?

- Можна було б забрати усі 23 футболісти, які були викликані на збір. Але ми усі є реалістами. Хотіти щось нездійсненне в такому віці вже запізно. Я вдячний долі, що у мене в команді є такі хлопці, як зараз.

- Після матчів плей-офф зі збірною Франції у кваліфікації ЧС-2014 збірна Іспаніє, напевно, є найсильнішим суперником збірної України? Тоді, у матчі-відповіді із французами, наша команда дещо розгубилася на полі. Чи можна говорити, що паризький досвід пішов команді на користь? Все-таки Іспанія любить контролювати м'яч і постійно атакувати…

- Ті матчі дали нам великий досвід. Я вважаю, що тоді у хлопців не було ніякої розгубленості. У нас вилучили захисника, потім – ще одного у другому таймі. Ми не мали до того моменту досвіду таких матчів, як зі збірною Франції. Французи в другій грі поміняли п'ять чи шість чоловік, освіживши склад. У нас такої можливості, на жаль, не було.

- Іспанці у найкращі часи могли виставити в основному складі до семи гравців «Барселони». Чи легше тренувати, коли є базовий клуб для збірної або збирати найкращих футболістів з усіх клубів?

- Я завжди працював з тими гравцями, які були у команді на той момент. Футболісти повинні бути на максимумі можливостей, якщо вони займаються таким видом діяльності.

Більше читайте тут: http://1927.kiev.ua/news/view/27383

0

8

Составы:

Іспанія: Касільяс (К), Піке, Рамос, Хуафран, Альба, Бускетс, Іньєста, Коке, Сілва, Іско, Мората.

Україна: П'ятов, Хачеріді, Кучер, Шевчук, Федецький, Тимощук (К), Степаненко, Ротань, Ярмоленко, Зозуля, Коноплянка.

Більше читайте тут: http://1927.kiev.ua/news/view/27443

линк для просмотра онлайн

http://1927.kiev.ua/pages/online

0

9

Хорошо, что Лео Месси остался аргентинцем. А то случился бы у меня когнитивный диссонанс :)

0

10

Испанцы давят.

Spain 1:0

Первый тайм окончен.

0

11

Сыграли лучше, чем я ожидал...Даже имели шанс или два отыграться. Не трагедия.

0

12

Сыграли лучше, чем я ожидал...Даже имели шанс или два отыграться. Не трагедия.

да.

Было несколько отличных возможностей забить гол. К сожалению они не были реализованы.

В целом команда Фоменко выглядела очень достойно имхо.

0

13

Montenegro vs. Russia game abandoned...

PODGORICA, Montenegro (AP) — A European championship qualifying match between Montenegro and Russia has been abandoned following a brawl between the two teams' players.

After Russia's Roman Shirokov missed a penalty in the 66th minute with the score at 0-0, players and staff from both teams shoved one another.

The Russian players then left the pitch, later followed by the Montenegrin team. A stadium announcement said the match would not resume. It was not immediately clear whether Russia would be awarded a victory.

The match had previously been suspended for 30 minutes after Russian goalkeeper Igor Akinfeev was hit by a flare thrown from the stands.

http://news.yahoo.com/montenegro-russia … 07645.html

0

Вы здесь » Форум Августа » физ-Культура. И спорт. » Испания - Украина, отборочный матч УЕФА